Wie ben ik?

Ik ben Susanne van der Kolk, geboren in 1977 in Doesburg. Na de MAVO heb ik de opleiding Apothekersassistente gedaan en1998 heb ik mijn diploma behaald. Sindsdien ben ik in diverse apotheken werkzaam geweest.

Enkele van mijn eigenschappen zijn: enthousiasme, gedrevenheid, ik ben secuur, communicatief vaardig, sociaal, betrokken, oplossingsgericht en kan prima zelfstandig werken maar functioneer ook goed in een team. 

In de apotheek heb ik gewerkt met verschillende geautomatiseerde systemen, behoorde het beantwoorden van telefoontjes en e-mails en de communicatie met diverse professionals en patiënten tot mijn dagelijkse taken. 

Op dit moment ben ik ook (nog) werkzaam als personal stylist in een enorm leuke kledingwinkel wat ik met veel plezier doe en omdat ik van nature erg leergierig ben en graag mijn horizon verbreed ben ik gestart met een coachingsopleiding. Daarnaast doe ik verschillende vrijwilligerstaken zoals onder andere het organiseren van het Huttendorp in Doesburg, ben ik secretaris van de speeltuin en zit ik in de wijkraad.

Per 01 juli 2023 is het dan eindelijk zo ver: mijn eigen onderneming is officieel en wat heb ik enorm veel in deze nieuwe uitdaging.